skip to Main Content
Best Practices In Evenementenbeleid 2018

Best practices in evenementenbeleid 2018

Nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen rond evenementen en evenementenbeleid? Dan mag u de nieuwe publicatie Nationale Evenementenprijzen – Best practices 2018, die NRIT Media samen met de Stichting Nationale Evenementenprijzen heeft gemaakt, niet missen!

Inspiratiebron

De Nationale Evenementenprijzen bestaan vanaf 2001 met de ambitie om één keer per jaar de beste steden en evenementenorganisatoren in de zon te zetten en te presenteren als inspiratiebron voor hen die nog beter willen worden in hun vak. En wie wil dat niet?

Best practices

In het boek zijn de best practices van de twaalf genomineerde steden en evenementen gebundeld. Een boek waar we rond diverse relevante thema’s zowel winnaars als genomineerden laten stralen om zo anderen te inspireren. Bijna 100 pagina’s met tips, tricks, briljante ideeën en strategieën maar ook de onvermijdelijke valkuilen.

Het bestuur van de Stichting Nationale Evenementenprijzen: “Wij hopen dat deze voorbeelden een inspiratiebron zijn voor anderen, natuurlijk omdat evenementen zo feestelijk zijn, maar nog veel meer omdat evenementen een verdieping kunnen betekenen voor de bezoekers en onderscheidend zijn voor de steden waar ze plaatsvinden.”

Bestel nu!

Het boek Nationale Evenementenprijzen – Best practices 2018 is voor slechts € 24,95 in de store van NRIT Media te bestellen. Een boek dat niet mag ontbreken op het bureau van beleidsambtenaren, dmo’s, evenementenorganisatoren en andere organisaties die professioneel betrokken zijn bij evenementen of citybranding.

Klik hier om het boek te bestellen.