skip to Main Content
Eerste Themasessies NCE15 Bekend

Eerste themasessies NCE15 bekend

[fusion_text]themasessie_fotoOok in 2015 biedt het NCE een achttal boeiende themasessies.De Event Academy van Fontys geeft samen met Citymarketing Tilburg een inkijk in de nieuwe business modellen rondom evenementen anno 2015. Het innovatieplatform Future Events presenteert EventCloud.

Met deze cloud kunnen publieke en private partijen informatie delen, kunnen hulpdiensten effectiever samenwerken en worden de veiligheid en economie van het evenement versterkt. Het doel van het platform en haar partners is de EventCloud als een nutsvoorziening aan te bieden die standaard voor organisatoren, hulpverleners en ondernemers beschikbaar is.

Online ticketplatform Ticketscript vertelt ons dat we moeten stoppen met traditionele marketing, maar zelf de regie moeten voeren over onze marketingactiviteiten, met focus op begrippen als ‘community’ en de virale effecten van je evenement. Vooraf inschrijven voor de sessies is niet meer nodig; er geldt een vrije inloop op de dag zelf.

Tafelgesprek
Het thema Engagement zal de rode draad zijn van het tafelgesprek dat dagvoorzitter Meike de Jong zal voeren met o.a. keynote De Schuyteneer en Joost Heijthuijsen, directeur van het Tilburgse festival Incubate.[/fusion_text]