skip to Main Content

Nationaal Congres Evenementen in Utrecht in het teken van ‘De Verbinding met de Stad’

Op maandag 10 oktober 2016 zal de 3e editie van het Nationaal Congres Evenementen (NCE) plaatsvinden in het sfeervolle Louis Hartlooper Complex te Utrecht. Het Nationaal Congres Evenementen is dé ontmoetingsplaats voor professionals op het werkterrein van publieksevenementen bij overheid, in de publiek- private sector, wetenschap en bedrijfsleven.

De Verbinding met de Stad
Het congresthema dit jaar is De Verbinding met de Stad. Evenementen en festivals zijn als geen ander in staat om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Het resultaat van die verbindingen leidt in menige stad tot prachtige, tot de verbeelding sprekende evenementen. Het Nationaal Congres Evenementen brengt een aantal van die voorbeelden op het podium en gaat tijdens themasessies in op de uitdagingen en randvoorwaarden om die verbindingen tot stand te brengen.

Nationale Evenementenprijzen
Nederlands oudste vakprijs in de evenementenbranche, de Nationale Evenementenprijzen, worden dit jaar voor de 3e keer uitgereikt op het Nationaal Congres Evenementen. Wie worden de opvolgers van 2015-winnaars Groningen, Deventer Nacht van de Kaap en Venlo Stormt? U kunt als gemeente of evenementenorganisator meedingen naar de prijzen, u ontvangt hierover volgende week nader bericht.

Utrecht
Midden in Nederland gelegen, met een volle festival- en evenementen kalender, is gastgemeente Utrecht evenementenstad bij uitstek.
Het Nationaal Congres Evenementen vindt plaats op maandag 10 oktober in het Louis Hartlooper Complex, gelegen aan de rand van het centrum van Utrecht, vlakbij het splinternieuwe NS-station Vaartsche Rijn.

Uiteraard wordt het Nationaal Congres Evenementen afgesloten met een uitgebreide netwerkborrel en is er gedurende de dag ruimschoots de gelegenheid collega’s te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

EarlyBird
Maak tot 1 september gebruik van het Early Bird-tarief van € 169! Hierna bedragen de kosten voor deelname aan het Nationaal Congres Evenementen € 199. Studenten kunnen het NCE bijwonen voor een speciaal gereduceerd tarief van € 65 per persoon.