skip to Main Content

Nationaal Congres Evenementen

Op 14 maart 2019 vindt de jubileumeditie plaats

NATIONAAL CONGRES EVENEMENTEN

Op 14 maart 2019 vindt de jubileumeditie van het Nationaal Congres Evenementen plaats. Het thema van deze inspirerende dag is ‘Groei!’. Groei in kwaliteit, groei in kwantiteit, maar ook beperkingen van en aan groei en de vraag of en wanneer een evenement uitgegroeid is, komen aan bod. Sprekers zullen je informeren over hun eigen ervaringen, valkuilen en oplossingen. Zij gaan in deelsessies nader met je in gesprek en bieden concrete handvaten om je evenement of beleid door te ontwikkelen.

DAGVOORZITTER

Dagvoorzitter van het Nationaal Congres Evenementen is Hadassah de Boer, een van Nederlands meest sympathieke presentatrices en onder andere bekend van verschillende radio- en televisieshows.

Hadassah is al jarenlang actief als dagvoorzitter en staat bekend om haar betrokkenheid, enthousiasme en inhoudelijke vakkennis.

Hadassah de Boer

PROGRAMMA 2019 EN INSCHRIJVEN

Je vindt het programma van het congres via deze link.  Via deze link kom je bij het inschrijfformulier. Vóór 10 februari betaal je het Early Bird Tarief van € 199 (excl. BTW). Na deze datum betaal je het reguliere tarief ter hoogte van € 249 (excl. BTW).

De komende weken zullen we de sprekers bekend gaan maken.