Initiatiefnemers en partners

Partners

nce_partners

Gastgemeente van het NCE18 is gemeente Rotterdam.

Initiatiefnemers zijn Respons en BV de Nieuwe Aanpak.

Respons
Respons is een onafhankelijk data- en onderzoeksbureau dat opdrachtgevers informeert en adviseert over evenementen en andere vormen van vrijetijdsbestededing. Respons is al 15 jaar actief op drie domeinen:

  • Sponsoring & communicatie
  • Toerisme & recreatie
  • Overheid

Respons monitoren, zoals de jaarlijkse Top 100 van grootste publieksevenementen in Nederland en de jaarlijkse branchecijfers voor het Centrum voor Live Communicatie (CLC) zijn inmiddels gevleugelde begrippen in de markt geworden. Net als DNA, was Respons mede-initiatiefnemer van event auditing, het keurmerk voor evenementen. Respons levert informatie aan een groot aantal gemeenten, provincies en rijksoverheid.

U kunt ons bereiken via Respons
Postadres:
Postbus 9464
1006 AL Amsterdam

Bezoekadres:
Pilotenstraat 66
1059 CR Amsterdam

Email: info@nationaalcongresevenementen.nl
Telefoon: 020-3457554

BV De Nieuwe Aanpak 

Adviesbureau BV De Nieuwe Aanpak (DNA) startte eind 2005 met de ondersteuning en advisering aan overheid en bedrijfsleven op het terrein van stads-en regiopromotie, citymarketing, eventmarketing en vrije tijdsbesteding.

Recentelijk heeft DNA opdrachten uitgevoerd voor gemeenten als Velsen, Zaanstad, ‘s-Hertogenbosch, Amstelveen en Aalsmeer en voor citymarketingorganisaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.