skip to Main Content

Rotterdam

Door de rijke geschiedenis, gigantische groei van de afgelopen jaren en de internationale interesse is havenstad Rotterdam een ware trekpleister voor bezoekers uit binnen en buitenland! De stad staat bekend om zijn moderne architectuur, prachtige skyline en unieke mentaliteit. Als tweede grootste stad van Nederland is Rotterdam steeds meer in aantrek door het feit dat de stad altijd in ontwikkeling is. Naast de grote interesse van toeristen is Rotterdam ook een populaire internationale studentenstad. In de laatste jaren heeft de stad diverse awards gewonnen zoals de award voor Beste Stad van Europa en een Internationale Award voor stadspromotie in 2016. Er is veel te beleven in deze bruisende stad. Maak een mooie vaart door de havens met Spido, bekijk de stad van bovenaf vanuit de Euromast, bezoek Diergaarde Blijdorp of een van de vele musea. Naast deze permanente bezienswaardigheden worden er ontzettend veel evenementen georganiseerd. De vele caf├ęs, nachtevenementen en festivals in diverse genres zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Er is geen twijfel mogelijk dat dit een passende stad is voor het NCE congres, en een uitgebreid bezoek is zeker geen straf.

Locatie:

Gastgemeente van het Nationaal Congres Evenementen 2018 (NCE) was RotterdamHet congres vond plaats op 16 april 2018 in de Bibliotheek van Rotterdam.

Bereikbaarheid:

De bibliotheek bevindt zich in hartje centrum. Wij adviseren u om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf station Blaak (trein/metro/tram) bent u binnen vijf minuten lopen bij de bibliotheek. Route.

Komt u liever met de auto? Dan kunt u in de P Markthal zeer goed parkeren, vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen. Route.

Indien u liever niet in de stad rijdt kunt u ook perfect parkeren bij een van de vele P+R locaties net buiten het centrum en vervolgens met het OV naar station Blaak reizen. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken. Mocht u hier meer informatie over willen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.